Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

AĞIZ KOKUSU BALGAM VE YEMEK PARÇACIKLARI
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: AĞIZ KOKUSU BALGAM VE YEMEK PARÇACIKLARI
AĞIZ KOKUSU BALGAM VE YEMEK PARÇACIKLARI 7 Ay önce  
Merhaba belki bu konuyla ilgili binlerce kişi yazmıştır size ama ben kendi yaşadıklarımı yazmak istiyorum.
Öncelikle şu an 25 yaşındayım ve ağız kokusu sorunum yaklaşık 11 yaşımdan beri var diyebilirim. Ancak son 2 yıldan beri bu sorun sabah kalktığımda boğazımda balgam birikmesi ve boğaz ağrısına dönüştü. Nefes kokum çok afedersiniz gaz kokusu gibi konuştuğum an böyle bir hava çıkıyor ve bunu ben de hissedebiliyorum. Sabah kalktığımda özellike hayvan leşi gibi kokuyor çok afedersiniz. Bunun dışında hamurlu yiyecekler yediğim an bademciklerimde sarı pis kokulu parçacıklar oluşuyor. Ancak doktora gittiğimde bademciklerimde bir sorun olmadğını söyledi.Bu parçacıkların, bademciklerimin arasında olmasının sebebi nedir? Doktor bana dil kökündeki kıllar mantar üretir dedi bu yüzden spatulayla kazımamı önerdi ama normal bir insan gibi yaşamak istiyorum artık sürekli dil kökümü kazımak istemiyorum. Dişçiye de gittim bir problem yok ancak dişlerimin arasını diş ipiyle temizlediğim zaman çürük yumurta kokusu geliyor bu da çok kötü kokuyor bunun sebebi nedir doktor bey? Ne yapmalıyım bol su içiyorum ama geçmiyor çok ama çok mutsuzum diyar diyar dolaştım gezmediğim doktor kalmadı bir çare artık yalvarıyorum. Ağız hijyenime gerçekten çok çok dikkat eden biriyim içki sigara içmem ve sinüslerim de temiz çıktı yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler!
pulman
Aday Üye
Gönderiler: 1
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:AĞIZ KOKUSU BALGAM VE YEMEK PARÇACIKLARI 6 Ay, 4 Hafta önce  
pulman yazan:
Doktor bana dil kökündeki kıllar mantar üretir dedi bu yüzden spatulayla kazımamı önerdi ama normal bir insan gibi yaşamak istiyorum artık sürekli dil kökümü kazımak istemiyorum.Bu söylenen son derece doğru.

Dişçiye de gittim bir problem yok ancak dişlerimin arasını diş ipiyle temizlediğim zaman çürük yumurta kokusu geliyor bu da çok kötü kokuyor bunun sebebi nedir doktor bey?Ağızdaki bakterilerin gıda artıklarını kullanması nedeniyle oluşan bir durum.

Ne denebilir ki? Bir yerde balgamdan bahsetmişsiniz. Acaba bir akciğer sorunu olabilir mi? Mümkünse bir Göğüs hastalıkları uzmanına muayene olun, belki akciğerlerdeki bir sorun ağız kokusu nedeni oluyordur. Dil temizliği, antiseptik gargaralar yardımcı olabilir. belli yemeklerle yakınma artıyorsa, bu yemekleri tüketmemeye çalışmakta yarar var.

Geçmiş olsun.
drkoray
Kurucu
Gönderiler: 2198
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
DİKKAT: Mesajlarınızda IRC modu (nbr, mrb, ii gibi) kullanmayınız.
Cümlelere büyük harfle başlayınız, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakmaya özen gösteriniz.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.memorial.com.tr
www.drkoray.com
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: drkoray

Ana Menü

Giriş Formu

Sayaç

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün776
mod_vvisit_counterDün2359
mod_vvisit_counterBu hafta7024

Anket

Reflü hastalığı ile ilgili kanser korkunuz var mı?

Toolbar

toolbar destekleyen Conduit